Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

De twee-persoons kamers hebben een oppervlakte van +/- 16m2. De frisse lichte kamers beschikken over twee losse boxspring bedden, zijn voorzien van een zitje met tafel, flatscreen tv en gratis wifi. De vernieuwde badkamers beschikken over van een wastafel, douche en toilet. Veel van de meubels in de kamers zijn gemaakt met juthout van het Texelse strand. Alle prijzen op onze website zijn inclusief ontbijt.

Meer informatie
Boeken

Tweepersoonskamer met bad

In de badkamer zit een ligbad, douche en toilet. De kamer van ongeveer 19m2 beschikt verder over 2 comfortabele boxspring bedden, kledingkast, flatscreen tv, en een lekker zitje met tafeltje en gratis wifi. De genoemde prijzen zijn inclusief een heerlijk ontbijt.

Meer informatie
Tweepersoonskamer met bad
Boeken
Driepersoonskamer

Driepersoonskamer

Nette en ruime driepersoonskamer van +/- 26m2. De kamer beschikt over drie comfortabele boxspring bedden, lekker zitje met tafel, gratis wifi en een flatscreen tv. De vernieuwde badkamer is voorzien van vloerverwarming,douche en toilet.

Meer informatie
Boeken

Vierpersoonskamer

Een heerlijke 4-persoonskamer van +/- 28m2. De kamer beschikt over vier comfortabele boxspring bedden, zitje met tafel en flatscreen tv er is gratis wifi en de onlangs vernieuwde badkamer is voorzien van douche en toilet. Alle prijzen zijn inclusief heerlijk ontbijt.

Meer informatie
Vierpersoonskamer
Boeken
Familiesuite

Familiesuite

Een ruime familiekamer voor het hele gezin! De familiesuite bestaat uit twee afzonderlijke slaapkamers en is in totaal +/- 33m2 groot. Er is een zitje met tafel, er zijn vier comfortabele boxspring bedden, een flatscreen tv en de wifi is gratis. Op beide slaapkamer staat een kledingkast en is een wastafel aanwezig. In de badkamer zit een douche en toilet.

Meer informatie
Boeken