Puur vegetarisch

Op vier zaterdagen in april (7, 14, 21 en 28 april) kunt u puur vegetarisch eten in Hotel De Waal. Chefkok Wessel Holleman van Pastorie De Waal zal de gerechten bereiden. Samen willen wij u laten proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn. Stel zelf uw menu samen uit meerdere gerechten.

Het menu

TOFUGEHAKTROLLETJES PICKLES EN CHILISAUS €7
MAISKOEKJES MET THAISE NOODLES €8
SPANAKOPITA MET GRIEKSE SALADE €8
PADDESTOELENGRATIN €9
POMPOENSOEP MET DUKHA EN ZELFGEBAKKEN BROOD €7
TOMATEN-BASILICUMSOEP MET CIABATTA EN PARMEZAANBOTER €8
PATATAS BRAVAS MET AIOLI EN FOCACCIA €7
SALADE GEGRILDE EN GEBAKKEN GROENTEN MET HALUMI €8
PASTA SHITAKE, KONINGSZWAM €9
RISOTTO MET DOPERWTJES, GROENE ASPERGES EN CITROEN €8
PANNA COTTA AARDBEI €6
CHOCOLADETAARTJE MET ROOD FRUIT €7
FLENSJE MET SINAASAPPELMARMELADE EN MUNTSAUS €8
  • slide

Reserveren

Reserveren via info@hoteldewaal.nl of bel naar 0222 - 31 32 82

Uiteraard kunt u na het diner heerlijk overnachten in ons hotel. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op. 

 

Pastorie De Waal

Top chef-kok Wessel Holleman heeft twintig jaar lang filmcatering in Amsterdam verzorgd bij de Global Cooking Company. Bij Pastorie De Waal gaat hij nu een nieuwe uitdaging aan. Wessel wil alleen nog maar koken vanuit zijn hart en pure, eerlijke en biologische ingrediënten gebruiken. Tevens worden er in de Pastorie ook diverse kookworkshops aangeboden.

Naar Pastorie De Waal